Textruta: Lugn & Ro för kropp och själ.
Så kan man sammanfatta känslan av att befinna sig på Grönsta Prästgård. Ett nästan märkligt lugn inställer sig när man kommer hit och ser ut över Grönstaviken med Askrikefjärden, Stora Värtan ända bort till Näsby Park och Hägernäs i vyn.  På andra sidan prästgården ser man ut över ängarna på Grönsta gärde, även det vackert och rofyllt.  Ja, det känns att man är i Naturen och ändå så nära staden.
De generösa Lokalerna tillåter sällskap upp till ca 90 talet sittande eller ca 200 stående gäster i tre intill varandra angränsande rum med stora skjutdörrar emellan. I tillägg finns ett speciellt buffet rum som avlastar de övriga ytorna.
Textruta: Högtider som Minnesstunder, Dop, Bröllop, Mottagningar, Middagar och Luncher är sådant som passar på Grönsta. Det vill säga, ett tillfälle man tillsammans med andra vill bevara minnet av.

Svensk Tradition är något vi vårdar, prata med oss om era önskemål när det gäller menyn. 
Alkoholhaltiga drycker som ni önskar förtära under måltiden kan medtagas på egen bekostnad. Fördelaktigt för er med tanke på urval och kostnader.

Kontakta Marie-Louise Högfeldt på telefon eller e-post för visning. Se ”Våra Menyer” för kontakt uppgifter.

Parkering:
För trevnads skull, parkera på stor parkering vid Grönsta Gärde (lämna gärna av ert sällskap vid entrén innan ni parkerar, det går bra att köra runt). Om så är önskvärt parkera på den Östra gaveln av Prästgården och om nödvändigt intill sjösidan av planen/uppfarten.

Kapprum: 
I Entré direkt till höger innanför ingången finner ni en rymlig garderob.

Toaletter:
 I kapprummet finner ni tre toaletter varav en är handikappanpassad, även lämplig för babyvård.